ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Προφίλ Εταιρείας

MORTOGLOU

Το πρώτο online κατάστημα υποδημάτων της προτίμησης σας για επώνυμα, αυθεντικά Ευρωπαϊκά, Αμερικάνικα και Ελληνικά Brands. Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα..

Η επιχείρηση Μόρτογλου εδώ και 35 χρόνια εμπορεύεται δερμάτινα υποδήματα υψηλής ποιότητας και κατασκευής παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τα πιο δυνατά fashion trends που συνεχώς μεταβάλλονται. Τα προϊόντα που επιλέγονται είναι κυρίως από χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Αμερική γνωστές για την πρωτοπορία και την ποιότητά τους στην υποδηματοποιία, στηρίζοντας παράλληλα πολύ δυναμικά τις καλύτερες Ελληνικές εταιρείες υποδημάτων.

Η εταιρεία Μόρτογλου, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό της όλα τα χρόνια λειτουργίας την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει, εξυπηρετεί εδώ και 10 χρόνια τις προτιμήσεις των καταναλωτών από όλη την Ελλάδα, μέσα από το διαδικτυακό κατάστημά της, καθιστώντας την από τους πρωτοπόρους στο Ελληνικό ηλεκτρονικό επιχειρείν του κλάδου. Σε αυτό, έχει συγκεντρωθεί το πλήθος των εταιρειών που συνεργάζεται, από τα 6 καταστήματά της, με 80+ επώνυμα Brands και πάνω από 4.000 επιλεγμένα σχέδια, προσφέροντας επιλογές σε γυναικεία, αντρικά και παιδικά υποδήματα, ανδρικά ρούχα , και μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ.