ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Keds

NEO
Brand: Keds
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Keds, κωδ. WF56551, με Πάνινο εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Αυτό το Μαύρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Keds WF56551 BLACK είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual ή αλλιώς sneakers είναι η ..
75,00€
NEO
Brand: Keds
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Keds, κωδ. WF49946, με Πάνινο εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Άσπρο. Αυτό το Άσπρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Keds WF49946 WHITE είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual ή αλλιώς sneakers είναι η ..
75,00€
NEO
Brand: Keds
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Keds, κωδ. WH57559, με Δέρμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπλε. Αυτό το Άσπρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Keds WH57559 WHITE BLUE είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual ή αλλιώς sneakers είναι η μ..
89,00€
NEO
Brand: Keds
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Keds, κωδ. WH45750, με Δέρμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Άσπρο. Αυτό το Άσπρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Keds WH45750 WHITE είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual ή αλλιώς sneakers είναι η μεγάλ..
89,00€
NEO
Brand: Keds
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Keds, κωδ. WH57310, με Δέρμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Άσπρο. Αυτό το Άσπρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Keds WH57310 WHITE είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual ή αλλιώς sneakers είναι η μεγάλ..
99,00€
NEO
Brand: Keds
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Keds, κωδ. WF64811, με Ύφασμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Άσπρο. Αυτό το Άσπρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Keds WF64811 WHITE είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual ή αλλιώς sneakers είναι η μεγά..
69,00€
NEO
Brand: Keds
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Keds, κωδ. WF65082, με Πάνινο εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Χρυσό. Αυτό το Χρυσό sneaker, σχέδιο της εταιρείας Keds WF65082 METALLIC GOLD είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual ή αλλιώς sneakers ..
79,00€
NEO
Brand: Keds
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Keds, κωδ. WF62967, με Πάνινο εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Αυτό το Μπεζ sneaker, σχέδιο της εταιρείας Keds WF62967 JUTE WHT είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual ή αλλιώς sneakers είναι η..
75,00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)

Τα πάνινα παπούτσια KEDS παραμένουν για περισσότερα από 100 χρόνια μια ιδανική καθημερινή επιλογή στη γυναικεία μόδα. Τα δετά sneakers KEDS είναι διαχρονικά, άνετα και ιδανικά για κάθε εποχή του χρόνου. Στη συλλογή KEDS, εκτός από τα κλασικά πάνινα παπούτσια σε πληθώρα χρωμάτων, θα βρείτε μοντέρνες εσπαντρίγιες KEDS, αλλά και δερμάτινα παπούτσια. Επιπλέον, τα KEDS χρησιμοποιούν την τεχνολογία Ortholite™ για ακόμα πιο άνετο πάτημα.