ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Τσάντες

Γυναικείες Τσάντες δερμάτινες, πάνινες ή πλεκτές, από τα πιο επώνυμα brands, στα πιο εντυπωσιακά σχέδια που υπόσχονται να απογειώσουν το outfit σας και να του δώσουν μία chic πινελιά. Ανακαλύψτε τις μέσα από τη συλλογή μας στο Mortoglou.gr και επωφεληθείτε από τη Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή.

NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Aveta.Con, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess GB898721 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσου..
135,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Gracia.Bpack, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Πούρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMZA01281T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το α..
135,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4268, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ, Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4268PP0HKL0 000 σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τ..
165,00€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Identity.Sml, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπλε. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW15883 0GY σε Μπλε χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το από..
144,90€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Gilded.Clutch, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess CY877771 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικεί..
140,00€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Cosy.Sherpa, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW15397 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Crescent.Buckle, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611036 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
144,90€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana.Girl, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Nude, Πράσινο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SC866524 HUL σε Πράσινο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυν..
170,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4268, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ, Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4268PP0HKL0 604 σε Ροζ χρώμα. Γυναικεί..
165,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Meridian.Camera, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess BG877814 BLACK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικεί..
130,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Angy.Society, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess EVG896523 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξ..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Ginevra.Elite, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess KB873406 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξ..
145,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Luana.Should, με Νάυλον εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Πούρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01318T-BRWN σε Πούρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυ..
179,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Gracia.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01274T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο ..
125,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Lara, με Δέρμα Καστόρι εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Πούρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01359M-TAUP σε Πούρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναι..
469,00€
NEO
Brand: Replay
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Replay, κωδ. FW3482, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Replay FW3482.000.A0458A 098 σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικεί..
119,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Gilded.Glamour, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Χρυσό. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess CG877771 GOL σε Χρυσό χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικε..
140,00€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Ultralight.Sq40, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610324 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
134,90€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4233, με Ύφασμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Χρυσό. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4233PP0HKK0 123 σε Χρυσό χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το από..
165,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Fynna.Cr, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Γκρι. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PB899372 CHG σε Γκρι χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ!..
115,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Lovide, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess QB897606 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ!..
150,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Shemara, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VB877210 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ..
150,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Mildred.Bowler, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess QA896206 WHITE σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Mildred.Mini, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess QA896276 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξε..
125,00€
NEO
Brand: Rebelle
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Beverly, με Δέρμα Λουστρίνι εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο BEVERLY/VIT/H BLACK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορ..
295,00€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Must.Tote, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610629 0HD σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
175,90€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4066, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4066PP1HLA0 000 σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτ..
229,00€
NEO
Brand: DKNY
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Shane, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο R33KZZ22 BGD σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορεί πραγματικά ..
229,00€
NEO
Brand: DKNY
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Jeanne.Tt, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο R31AJX14 D3E σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορεί πραγματικ..
229,00€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Elevated.Soft, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610756 BAX σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλ..
165,90€
NEO
Brand: Rebelle
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Clio.Dollaro, με Δέρμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Ταμπά, Μωβ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο CLIObasic/VIT PURPLE σε Μωβ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορε..
209,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Craig.Caryall, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess EVG896823 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο α..
160,00€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Th.Soft, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπλε. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW15583 DW6 σε Μπλε χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο ..
165,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Xbody.Md, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611002 0HD σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυν..
103,90€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Arja.Status, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VB897712 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσ..
135,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4192, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4192PP0HKD0 000 σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτ..
249,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Arja.Flap, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυνα