ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Τσάντες

Γυναικείες Τσάντες δερμάτινες, πάνινες ή πλεκτές, από τα πιο επώνυμα brands, στα πιο εντυπωσιακά σχέδια που υπόσχονται να απογειώσουν το outfit σας και να του δώσουν μία chic πινελιά. Ανακαλύψτε τις μέσα από τη συλλογή μας στο Mortoglou.gr και επωφεληθείτε από τη Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή.

NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Crescent.Buckle, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611036 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
144,90€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Poppy.Plus.Tote, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW15856 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα τ..
144,90€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Mildred.Bowler, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess QA896206 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυνα..
145,00€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Chic.N.Shoulder, με Ύφασμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW15082 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
134,90€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Identity.Med, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπλε. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW15882 0GY σε Μπλε χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το από..
165,90€
NEO
Brand: DKNY
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Bryant.Cmr, με Ύφασμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπορντό. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο R31EFF39 DIK σε Μπορντό χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορεί πραγμα..
209,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Fynna, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Γκρι. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PB899302 CHG σε Γκρι χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μι..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana.Tt, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VB866524 BLACK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξε..
165,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana.G24, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PA866524 WLT σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσ..
165,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Vikky.Tt, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PQ699528 BRO σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ!..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Vikky.Tt2, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess QP699528 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσου..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Katey.Croc, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess CB849472 BLACK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξε..
115,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Brynlee.Shouldr, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VG898372 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο ..
120,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Izzy.Hobo, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SB865402 LGW σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ..
140,00€
NEO
Brand: DKNY
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Bryant.Park, με Ύφασμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπορντό. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο R31EFW82 DIK σε Μπορντό χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορεί πραγμ..
229,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana2.Comp2, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VB866522 BLACK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο..
155,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4141, με Νάυλον εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4141PP1HLJ1 004 σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
289,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4003, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Χρυσό. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4003PP1HLA0 901 σε Χρυσό χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το..
179,00€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Camera.Bag23, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μωβ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610275 0GJ σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα..
72,90€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Power.Play, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SG900680 LTL σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξ..
115,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4079, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο, Μπεζ, Χρυσό, Ασημί. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4079PP1HLA0 902 σε Αση..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Izzy.Hobo2, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess QB865402 BGA σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουά..
140,00€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Th.Tote.Puffy, με ECOleather εξωτερικά και με Eco-leather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπλε. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW15881 0G0 σε Μπλε χρώμα. Γυναικεία Τσάντα ..
165,90€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. City.Saddle, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπλε. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW14877 DW6 σε Μπλε χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλ..
144,90€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Poppy.S.Corp, με Νάυλον εξωτερικά και με Νάυλον εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπλε. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW15894 DW5 σε Μπλε χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
99,90€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Aveta.Noel, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess GB898723 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσο..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Powerplay, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VG900680 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσου..
115,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Rea.Mini, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SG896374 RWL σε Ροζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσο..
115,00€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Shoulder23, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K607831 0GJ σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το από..
123,90€
NEO
Brand: Replay
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Replay, κωδ. FW3000.B, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Replay FW3000.043.A0180C 098 σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικ..
119,00€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Feminine.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW14871 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το..
123,90€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Craig.Flap, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess EVG896820 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσ..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana.Ss, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SS866524 LLS σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουά..
165,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4066, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4066PP1HLA0 000 σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτ..
229,00€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Soft.Crossover, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπλε. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW15580 DW6 σε Μπλε χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το α..
134,90€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Meridian.Mini, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PG877872 MLO σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσ..
125,00€
NEO
Brand: DKNY
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Paige.Duffle, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο R31DNT39 BGD σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορεί πραγ..
295,00€