ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Τσάντες

Γυναικείες Τσάντες

NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. L.Vikky, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess OQ699529 LGH σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! ..
155,00€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Sculpted.Bag18, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Ασημί. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610396 01O σε Ασημί χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το..
82,90€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Ginevra.Top, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SB867520 STL σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο ..
130,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Katey.Perf, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess WH876922 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυνα..
145,00€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Th.Stripes, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπλε. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW14771 0GY σε Μπλε χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυ..
92,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Sculpted.Bag24, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Ασημί. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610397 01O σε Ασημί χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το..
134,90€
NEO
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Flowflap.Bp, με Ύφασμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW14171 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτ..
144,90€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Eco.Alexie, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess EVG873714 Black σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξ..
115,00€
NEO
Brand: Liu Jo
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας LIU JO, κωδ. Achala.Lj, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας LIU JO AA3233E0426 22222 σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυν..
126,00€
NEO
Brand: DKNY
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Bryant.Backpack, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο R21KJR76 σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορεί πραγματ..
230,00€
NEO
Brand: DKNY
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Bryant.C.Body, με Δέρμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο R83E3655 σε Ταμπά χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορεί πραγμ..
180,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4258, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ, Χρυσό, Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4258PP0GKA0604 FUXIA σε Ροζ χρώμα. Γυναι..
220,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Alva.Friend, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VL867606 BML σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσ..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana.Girl, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Γκρι, Multi. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SC866524 Black Logo / Cognac σε Multi χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το..
165,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4325, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4325PP0GKV0 000 σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το ..
176,00€
NEO
Brand: Liu Jo
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας LIU JO, κωδ. Hobo.Ecs, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας LIU JO AA3072E0086 22222 σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο ..
157,00€
NEO
Brand: DKNY
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Otto.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο R24EJV65 σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορεί πραγματικά ν..
315,00€
NEO
Brand: Liu Jo
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας LIU JO, κωδ. Caliwen.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Χρυσό. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας LIU JO AA3257E0086 90048 σε Χρυσό χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτ..
105,00€
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Th.Flap.Crossover, με Ύφασμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW14500 AC0 σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντ..
134,90€
NEO
Brand: DKNY
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Bryant, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο R83EJ655 σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορεί πραγματικά να απ..
165,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4017, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ροζ, Πράσινο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4017PPGLA0 801 σε Πράσινο χρώμα. Γυναικεία Τ..
220,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Houseparty.Bp, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PB868632 MLO σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσ..
130,00€
NEO
Brand: DKNY
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Bryant.Cross, με Δέρμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο R82E3467 σε Ταμπά χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορεί πραγμα..
180,00€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Backpack35.Tag, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610555 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το από..
134,90€
NEO
Brand: DKNY
Γυναικείες Τσάντες , κωδ. Bryant.Tote, με Δέρμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο R74A3014 σε Ταμπά χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια Γυναικεία Τσάντα μπορεί π..
220,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4079, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο, Μπεζ, Nude, Χρυσό, Ροζ, Μωβ, Πορτοκαλί. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4079PP0GLA0..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Brenton2, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess EVG839023 BLACK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο ..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Brenton.Hobo.1, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess ESB839002 LATTE LOGO σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γ..
135,00€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Shoulder, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K607831 PBC σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το ..
123,90€
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Bucket.Stripes, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW14761 0GY σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το..
175,90€
NEO
Brand: Liu Jo
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας LIU JO, κωδ. Clidia, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Ταμπά, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας LIU JO AA3085E0538 X0282 σε Ταμπά χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικ..
168,00€
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Tommy Hilfiger, κωδ. Th.Flow.Backpack, με Ύφασμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Tommy Hilfiger AW0AW14496 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το α..
154,90€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Galeria, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PG874714 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξ..
115,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Tote.Elements, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess ESG876723 BNL σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξε..
145,00€
NEO
Brand: Liu Jo
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας LIU JO, κωδ. Achala.Co, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Ροζ, Πράσινο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας LIU JO AA3229E0426 56432 σε Πράσινο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο ..
146,00€
NEO
Brand: Love Moschino
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Love Moschino, κωδ. JC4260, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Άσπρο, Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Love Moschino JC4260PP0GKB0 609 σε Ροζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το από..
246,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana.Comp, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SC866522 PRL σε Ροζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουά..
145,00€