ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Guess

NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Berta.Elite1, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess BB868823 LATTE LOGO/BROWN σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Eco.Alexie, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess EVG873714 Black σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξ..
115,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. House.Party.1, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VG868633 BLACK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο ..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Elements.Xbody, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess ESG876721 BNL σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξ..
125,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana.Comp, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SC866522 PRL σε Ροζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουά..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Alva.Satchel, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PB867606 Cream Logo σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικ..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Vikky.Bpack, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SZ699532 Brown Logo σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Berta, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess BB868805 LATTE LOGO/BROWN σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Vikky.Est, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SZ699524 Brown Logo σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο α..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Ginevra.Slg, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Γκρι. Το σχέδιο της εταιρείας Guess SB867550 CLO σε Γκρι χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην είν..
60,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana.G, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VG866524 BLACK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσ..
165,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Alva.Slg, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Άσπρο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess PB867646 Cream Logo σε Άσπρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλ..
60,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Brenton.Lrg2, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Το σχέδιο της εταιρείας Guess EBO839046 LTL σε Μπεζ χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην ε..
60,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Brenton2, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess EVG839023 BLACK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο ..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Giverna.Cr, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SB867506 STONE LOGO σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο ..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Guess, κωδ. 7726, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess BW7726VIN35 BLACK σε Μαύρο χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας…δερμάτινε..
55,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Alexie.Mini, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Γκρι, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess BB841670 Coal Logo σε Γκρι χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτ..
125,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Noelle.Cmr, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess BD787914 DVL σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουά..
115,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Alexie.Mini, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Γκρι, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess QB841670 Brown Logo σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυ..
125,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana2, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VG866577 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουά..
125,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Galeria.Hobo, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PG874702 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικε..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Guess, κωδ. 7796, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Το σχέδιο της εταιρείας Guess BW7796VIN25 DVW σε Μπεζ χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας…δερμάτινες πλ..
50,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Alexie.Slg, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Μπεζ. Το σχέδιο της εταιρείας Guess QB841646 Brown Logo σε Καφέ χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλ..
60,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Brenton.Hb, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess EVG839002 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο ..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Alexie.Mini, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Γκρι, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess BB841670 Latte Logo σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυ..
125,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Abey.Xbody, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SZ855819 Brown Logo σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο ..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Brenton.Hobo, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess ESG839002 BNL σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυν..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Houseparty.Bp, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PB868632 MLO σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσ..
130,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Giully.Zip, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess QA874837 WHI σε Άσπρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να..
45,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Abey.Sml.1, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PD855801 BLACK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικ..
125,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Alva.Slg3, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Multi. Το σχέδιο της εταιρείας Guess KB867646 Natural Python σε Multi χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι..
60,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Retour.Flap.1, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Nude. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VB866420 LIGHT RUM σε Nude χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γ..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Katey.Perf, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess WH876922 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυνα..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Katey.Perf, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess WH876922 WHITE σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana.Girl, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Γκρι, Multi. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SC866524 Stone Logo σε Γκρι χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γ..
165,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Silvana.Girl, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Γκρι, Multi. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SC866524 Black Logo / Cognac σε Multi χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το..
165,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Brenton.Hobo.1, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess ESB839002 LATTE LOGO σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γ..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Basilea.Tote, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PB874123 MLO σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο α..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Katey.Tote, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess WH876923 COGNAC σε Ταμπά χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γ..
165,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Berta.Cheque, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Το σχέδιο της εταιρείας Guess SB868863 BWE σε Καφέ χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην εί..
65,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Berta.Satchel, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SB868805 BWE σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσ..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Laurel, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess VB850046 BLA σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην είναι ..
60,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Didi, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SG874423 DVL σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Noelle.Cbody.1, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess BB787914 LATTE σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο α..
115,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Giverna.sh1, με ECOleather εξωτερικά και με Δέρμα Καστόρι εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SB867518 LATTE LOGO σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
125,00€