ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Guess

SALE -20 %
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Arja.Sm, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess VB897737 BLA σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην είναι..
40,00€ 50,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Play.Tech, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Nude. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SD900637 RWL σε Nude χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο α..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. G.Status2, με Ψάθα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess WA919822 NTC σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μια ..
155,00€
SALE -20 %
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Arja.Top, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VB897720 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουά..
108,00€ 135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Eco.Elements, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess ESG876733 BNL σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσ..
145,00€
SALE -20 %
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Arja.Zp, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess VB897746 BLA σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην είναι..
52,00€ 65,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. James.Grl, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Nude. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess QC921306 DVL σε Nude χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Sestri.Crs2, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Nude. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PO900121 RWL σε Nude χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσου..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Sestri.Crs, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PZ900121 MLO σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουά..
135,00€
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Gilded.Glamour, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Χρυσό. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess CG877771 GOL σε Χρυσό χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικε..
140,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Emilee.Lz, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Το σχέδιο της εταιρείας Guess PS886246 MLO σε Καφέ χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην είναι..
65,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Laurel.Ssz, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Γκρι, Μπεζ. Το σχέδιο της εταιρείας Guess SG850037 CLO σε Γκρι χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μη..
50,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Noelle.Pouch24, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess ZG787971 WHI σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το α..
125,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Guess, κωδ. 9064, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess BW9064P4140 BLA σε Μαύρο χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας…δερμάτινες ..
70,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Lua.Pouch, με Στράς εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Χρυσό. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess RG920575 GOL σε Χρυσό χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ! Μ..
130,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Liona.Top, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess EY9200720 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσο..
115,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Sestri.Tote, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Άσπρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PO900123 WLO σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
175,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Sestri.Fl, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PO900121 MLO σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικ..
135,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Sestri.Slg, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Το σχέδιο της εταιρείας Guess SZ900146 LGW σε Μπεζ χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην είνα..
65,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. James.Orgnzr, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess QA921379 BNL σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσο..
95,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Emilee.Lux, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PS886206 STL σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο α..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Izzy.Peony, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess PD920946 BLO σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην εί..
65,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Hallie.T, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπλε. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess JT874020 BUG σε Μπλε χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ!..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Brenton.24Lrg, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Το σχέδιο της εταιρείας Guess EBG839046 LTL σε Μπεζ χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην ..
65,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Sestri.Lux, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SZ900106 LGW σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουά..
165,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Hallie, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess JT874020 STL σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσου..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Guess, κωδ. 9078, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Το σχέδιο της εταιρείας Guess BW9078P4130 MLO σε Καφέ χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας…δερμάτινες πλ..
60,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Sestri.Conv, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SZ900121 LGW σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσου..
135,00€
SALE -20 %
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Lovide.Zip, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπορντό. Το σχέδιο της εταιρείας Guess QB897646 MER σε Μπορντό χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλ..
52,00€ 65,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Laurel.R, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Κόκκινο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess ZG850046 RED σε Κόκκινο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην ..
65,00€
SALE -20 %
Brand: Guess
Γυναικεία Κασκόλ-Φουλάρια της εταιρείας Guess, κωδ. James.Scarf, με Πολυεστέρα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess AW9965POL03 BLA σε Μαύρο χρώμα, είναι ότι χρειάζεστε για να κάνετε διαφορετικο ένα συνηθισμέν..
44,00€ 55,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Guess, κωδ. 9072, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess BW9072P4130 BLA σε Μαύρο χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας…δερμάτινες ..
55,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Powerplay.Tech, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SG900637 LTL σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικεί..
155,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Powerplay.Tech.B, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess SD900630 BLACK LOGO σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
145,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Mas.M.Comp, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess PA919076 MOCHA LOGO σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναι..
125,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Emilee.Mini, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess BG886278 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικεί..
115,00€
SALE -20 %
Brand: Guess
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Guess, κωδ. 7788, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Το σχέδιο της εταιρείας Guess BW7788VIN25 BGA σε Καφέ χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας…δερμάτι..
44,00€ 55,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Emilee.Society, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess BG886223 BLA σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο α..
165,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Noelle.Tt, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess BG787925 LGW σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ..
155,00€
SALE -20 %
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Mildred.Bowler, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess QA896206 WHITE σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
116,00€ 145,00€
SALE -20 %
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Gilded.Mini, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess MA877778 BLACK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυν..
112,00€ 140,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Guess, κωδ. 9063, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Το σχέδιο της εταιρείας Guess BW9063P414 BNL σε Καφέ χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας…δερμάτινες πλε..
70,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Guess, κωδ. Giully.Slg, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Guess QA874846 BLA σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην εί..
65,00€
NEO
Brand: Guess
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Guess, κωδ. Masie.Mini.Comp, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Ταμπά. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Guess VA919076 COGNAC σε Ταμπά χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναικε..
125,00€