ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Desiree

SALE -20 %
Brand: Desiree
Γυναικείες Γόβες & Peeptoes Ψηλές της εταιρείας Desiree, κωδ. Syra27, με Δέρμα εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Αυτή η Μαύρο Γόβα, σχέδιο της εταιρείας Desiree SYRA27 NEGRO είναι που χρειάζεσαι για να κλέψεις της εντυπώσεις! Γόβα το συνώνυμο της αυτοπεποίθησης και του ..
71,00€ 89,00€
SALE -30 %
Brand: Desiree
Γυναικείες Γόβες & Peeptoes Ψηλές της εταιρείας Desiree, κωδ. Syra21, με Δέρμα Λουστρίνι εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά. Αυτή η Μαύρο Γόβα, σχέδιο της εταιρείας Desiree SYRA21 NEGRO είναι που χρειάζεσαι για να κλέψεις της εντυπώσεις! Γόβα το συνώνυμο της αυτοπε..
69,00€ 99,00€
SALE -20 %
Brand: Desiree
Γυναικείες Γόβες & Peeptoes Χαμηλές της εταιρείας Desiree, κωδ. Dami16, με Δέρμα εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Πούρο. Αυτή η Πούρο Γόβα, σχέδιο της εταιρείας Desiree DAMI 16 TAUPE είναι που χρειάζεσαι για να κλέψεις της εντυπώσεις! Γόβα το συνώνυμο της αυτοπεποίθησης και τ..
79,00€ 99,00€
SALE -20 %
Brand: Desiree
Γυναικείες Γόβες & Peeptoes Χαμηλές της εταιρείας Desiree, κωδ. Elby2, με Δέρμα εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Αυτή η Μαύρο Γόβα, σχέδιο της εταιρείας Desiree ELBY 2 NEGRO είναι που χρειάζεσαι για να κλέψεις της εντυπώσεις! Γόβα το συνώνυμο της αυτοπεποίθησης και του..
71,00€ 89,00€
SALE -34 %
Brand: Desiree
Γυναικεία Μποτάκια της εταιρείας Desiree, κωδ. Elba14, με Δέρμα Λουστρίνι εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Πούρο. Το πιο σίγουρο υπόδημα που θα σας συνοδεύσει στις χειμερινές σας δραστηριότητες από το πρωί έως και το βράδυ είναι το σχέδιο της εταιρείας Desiree ELBA14 NE..
79,00€ 119,00€
SALE -30 %
Brand: Desiree
Γυναικείες Γόβες & Peeptoes Ψηλές της εταιρείας Desiree, κωδ. Syra21, με Δέρμα Λουστρίνι εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά. Αυτή η Ταμπά Γόβα, σχέδιο της εταιρείας Desiree SYRA21 CUERO είναι που χρειάζεσαι για να κλέψεις της εντυπώσεις! Γόβα το συνώνυμο της αυτοπε..
69,00€ 99,00€
SALE -20 %
Brand: Desiree
Γυναικείες Γόβες & Peeptoes Χαμηλές της εταιρείας Desiree, κωδ. Dami15, με Δέρμα Λουστρίνι εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά. Αυτή η Μαύρο Γόβα, σχέδιο της εταιρείας Desiree DAMI 15 NEGRO είναι που χρειάζεσαι για να κλέψεις της εντυπώσεις! Γόβα το συνώνυμο της αυτ..
87,00€ 109,00€
SALE -20 %
Brand: Desiree
Γυναικείες Γόβες & Peeptoes Χαμηλές της εταιρείας Desiree, κωδ. Elba10, με Δέρμα εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Πούρο. Αυτή η Καφέ Γόβα, σχέδιο της εταιρείας Desiree ELBA 10 TESTA είναι που χρειάζεσαι για να κλέψεις της εντυπώσεις! Γόβα το συνώνυμο της αυτοπεποίθησης ..
79,00€ 99,00€
SALE -34 %
Brand: Desiree
Γυναικείες Γόβες & Peeptoes Χαμηλές της εταιρείας Desiree, κωδ. Elby1, με Δέρμα εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά. Αυτή η Μαύρο Γόβα, σχέδιο της εταιρείας Desiree ELBY 1 NEGRO είναι που χρειάζεσαι για να κλέψεις της εντυπώσεις! Γόβα το συνώνυμο της αυτοπεποίθησης ..
59,00€ 89,00€
SALE -25 %
Brand: Desiree
Γυναικεία Μποτάκια της εταιρείας Desiree, κωδ. Elby3, με Δέρμα εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά. Το πιο σίγουρο υπόδημα που θα σας συνοδεύσει στις χειμερινές σας δραστηριότητες από το πρωί έως και το βράδυ είναι το σχέδιο της εταιρείας Desiree ELBY3 SIENA σε Ταμπά..
89,00€ 119,00€
SALE -20 %
Brand: Desiree
Γυναικεία Μποτάκια της εταιρείας Desiree, κωδ. Elby3, με Δέρμα εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά. Το πιο σίγουρο υπόδημα που θα σας συνοδεύσει στις χειμερινές σας δραστηριότητες από το πρωί έως και το βράδυ είναι το σχέδιο της εταιρείας Desiree ELBY 3 NEGRO σε Μαύρ..
95,00€ 119,00€
SALE -34 %
Brand: Desiree
Γυναικείες Γόβες & Peeptoes Χαμηλές της εταιρείας Desiree, κωδ. Elby1, με Δέρμα εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά. Αυτή η Ταμπά Γόβα, σχέδιο της εταιρείας Desiree ELBY 1 SIENA είναι που χρειάζεσαι για να κλέψεις της εντυπώσεις! Γόβα το συνώνυμο της αυτοπεποίθησης ..
59,00€ 89,00€
SALE -34 %
Brand: Desiree
Γυναικεία Μποτάκια της εταιρείας Desiree, κωδ. Elba14, με Δέρμα Λουστρίνι εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Πούρο. Το πιο σίγουρο υπόδημα που θα σας συνοδεύσει στις χειμερινές σας δραστηριότητες από το πρωί έως και το βράδυ είναι το σχέδιο της εταιρείας Desiree ELBA14 TA..
79,00€ 119,00€
SALE -20 %
Brand: Desiree
Γυναικείες Γόβες & Peeptoes Χαμηλές της εταιρείας Desiree, κωδ. Elby6, με Δέρμα Λουστρίνι εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Αυτή η Μαύρο Γόβα, σχέδιο της εταιρείας Desiree ELBY 6 NEGRO είναι που χρειάζεσαι για να κλέψεις της εντυπώσεις! Γόβα το συνώνυμο της αυτοπεποίθησ..
79,00€ 99,00€
SALE -28 %
Brand: Desiree
Γυναικείες Γόβες & Peeptoes Χαμηλές της εταιρείας Desiree, κωδ. Dami15, με Δέρμα Λουστρίνι εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ταμπά. Αυτή η Ταμπά Γόβα, σχέδιο της εταιρείας Desiree DAMI15 CUERO είναι που χρειάζεσαι για να κλέψεις της εντυπώσεις! Γόβα το συνώνυμο της αυτο..
79,00€ 109,00€
SALE -31 %
Brand: Desiree
Γυναικεία Μποτάκια της εταιρείας Desiree, κωδ. Elby7, με Δέρμα Λουστρίνι εξωτερικά και με Δέρμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το πιο σίγουρο υπόδημα που θα σας συνοδεύσει στις χειμερινές σας δραστηριότητες από το πρωί έως και το βράδυ είναι το σχέδιο της εταιρείας Desiree ELBY7 ROCK NEGRO ..
89,00€ 129,00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)

Τα γυναικεία παπούτσια Desiree είναι εργονομικά, ευέλικτα, μαλακά, αντιολισθητικά και αναπνέουν, χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Στη γυναικεία συλλογή Desiree θα βρείτε μαλακές γόβες Desiree με χαμηλό τακούνι αλλά και ψηλές γόβες Desiree καθώς και ιδιαίτερα δερμάτινα μποτάκια Desiree, όλα με εξαιρετική εφαρμογή και με την τεχνολογία Desiree Total Flex για απόλυτη άνεση.