ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Calvin Klein

NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Camerabag.Hero, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609775 02X σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάν..
72,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Dome.Xbody, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609681 0K8 σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το α..
82,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Relock.Quilt, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609884 BAX σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυ..
185,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Rlock.T, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609862 BAX σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
175,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Ck.Touch, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609634 BAX σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γ..
185,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Minimal.Bag20, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610085 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλ..
92,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Boxy.Handle, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610067 ACF σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα ..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Round.Plaque, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609835 01R σε Μαύρο χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή..
61,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Mono.Shopper, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609677 0K8 σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυ..
144,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Camera.Md, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K608873 0K8 σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
92,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Pkt.Wallet, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609913 0HD σε Καφέ χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτο..
82,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Boxy.Handle, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610067 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Boxy.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609771 02X σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα τ..
103,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Shopper.Box, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610070 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Laceup.Low, με Δέρμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Άσπρο. Αυτό το Άσπρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein YW0YW00692 0K4 είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual ή αλλιώς sn..
103,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείοι Σκούφοι της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Mono.B, με Μαλλί εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Γκρι, Ροζ. Σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K607383 PRF σε Γκρι χρώμα, είναι ο σκούφος που θα σας προστατεύσει στις κρύες μέρες. Δίνουν απίθανο στυλ, τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσ..
41,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Code.Hobo, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610284 0HD σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
175,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Internal.Wedge, με Δέρμα Καστόρι εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Αυτό το Άσπρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein HW0HW00917 YAF είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα..
144,30€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Ultralight.Bag, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610057 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα τ..
92,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Κασκόλ-Φουλάρια της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Jacquard.Scarf, με Ύφασμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K608779 GEZ σε Μπεζ χρώμα, είναι ότι χρειάζεστε για να κάνετε διαφορετικο ένα συνηθισμένο outfit προσφέροντας ξεχωριστή αισθητική ε..
61,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Campus.Epi, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609881 0GJ σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο..
144,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείοι Σκούφοι της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Mono.B, με Μαλλί εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Γκρι, Ροζ. Σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K607383 TKY σε Ροζ χρώμα, είναι ο σκούφος που θα σας προστατεύσει στις κρύες μέρες. Δίνουν απίθανο στυλ, τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώ..
41,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Camera.Bag20, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610066 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάν..
72,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. New.Retro, με Δέρμα Καστόρι εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Αυτό το Μαύρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein YW0YW00683 BDS είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casua..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Wedge.Sporty, με Δέρμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Αυτό το Μαύρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein YW0YW00708 BDS είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual ή ..
144,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Shopper29.Mono, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609781 TFG σε Ροζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το από..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Shopper29.Spec, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610069 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το..
144,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Minimal.Handle20, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610083 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το α..
144,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Mono.Wallet, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K607634 BDS σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί ..
61,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Dressed.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609692 BAX σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα τ..
103,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Pouch.Strap23, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610076 BDS σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το ..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείοι Σκούφοι της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Mono.B, με Μαλλί εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Γκρι, Ροζ. Σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K607383 BDS σε Μαύρο χρώμα, είναι ο σκούφος που θα σας προστατεύσει στις κρύες μέρες. Δίνουν απίθανο στυλ, τονίζουν τα χαρακτηριστικά του..
41,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Dressed.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609692 GEZ σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το..
103,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Wedge.Sporty, με Δέρμα εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Αυτό το Άσπρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein YW0YW00708 0LA είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual ή ..
144,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Plaque.Belt, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610113 BDS σε Μαύρο χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή ..
56,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Bag24.Spec, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610073 ACF σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα τ..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Internal.Wedge, με Δέρμα Καστόρι εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Αυτό το Μαύρο sneaker, σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein HW0HW00917 BAX είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα..
144,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Παπούτσια Casual της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. New.Retro, με Δέρμα Καστόρι εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Αυτό το Μπεζ sneaker, σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein YW0YW00683 AF6 είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το look μας! Τα Casual..
123,90€