ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

La Martina

NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Gracia.Bpack, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Πούρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMZA01281T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το α..
135,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Luana.Should, με Νάυλον εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Πούρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01318T-BRWN σε Πούρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυ..
179,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Gracia.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01274T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο ..
125,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Lara, με Δέρμα Καστόρι εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Πούρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01359M-TAUP σε Πούρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναι..
469,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικά Πορτοφόλια της εταιρείας La Martina, κωδ. Pablo.Wlt, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMPU01226M-DBRW σε Καφέ χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Ανδρικά Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην ..
89,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Alan.Bpack, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMZA01353T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απόλυτο γυναικ..
235,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικά Πορτοφόλια της εταιρείας La Martina, κωδ. Uomo.Emilio, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMPU01404M-BLCK σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Ανδρικά Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να ..
89,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικά Πορτοφόλια της εταιρείας La Martina, κωδ. Esteban, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMPU01216M-BLCK σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Ανδρικά Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην ..
79,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικά Πορτοφόλια της εταιρείας La Martina, κωδ. Esteban.Wlt, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMPU01219M-BLCK σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Ανδρικά Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να ..
89,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας La Martina, κωδ. Heritage.Wlt, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Πούρο. Το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMPD01370M-TAN σε Πούρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι ..
135,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Agnese.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01249T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
165,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Mireia.Bpack, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMZA01243T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το από..
185,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικά Καπέλα της εταιρείας La Martina, κωδ. B.Ball, με Βαμβάκι εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Σκούρο Μπλε, Άσπρο. Το σχέδιο της εταιρείας La Martina VUH600 TW451 07017 σε Σκούρο Μπλε χρώμα, είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με το look σας! Ένα ωραίο Ανδρικό Καπέλο μπορεί να πάει ένα κατά..
55,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικά Πορτοφόλια της εταιρείας La Martina, κωδ. Pablo, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMPU01223M-DBRW σε Καφέ χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Ανδρικά Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μην είνα..
79,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Agnese.Sdr, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01253T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλ..
195,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικά Πορτοφόλια της εταιρείας La Martina, κωδ. Emilio.Wlt, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMPU01408M-BLCK σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Ανδρικά Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλι να μ..
105,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. David.Bp, με Ύφασμα εξωτερικά και με Νάυλον εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπλε. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMZA01137T-BLUE σε Μπλε χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απόλυτο γυναικείο..
179,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Gracia.Sdr, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina 3LMBA01280T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γ..
145,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Alice.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01390T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γ..
189,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικές Ζώνες της εταιρείας La Martina, κωδ. M0033, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ, Σκούρο Καφέ. Το σχέδιο της εταιρείας La Martina 3LM41M151-M0033 σε Καφέ χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Ανδρική Ζώνη είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας…..
95,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Gregorio.Bodybag, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBO01306T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απόλυτο ..
155,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Isabel.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina 3LMBA01286T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο..
169,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικά Καπέλα της εταιρείας La Martina, κωδ. B.Ball, με Βαμβάκι εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Σκούρο Μπλε, Άσπρο. Το σχέδιο της εταιρείας La Martina VUH600 TW451 B0621 σε Άσπρο χρώμα, είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με το look σας! Ένα ωραίο Ανδρικό Καπέλο μπορεί να πάει ένα κατά τα άλ..
55,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Leila.Sdr, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01292T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυν..
195,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Isabel.Bpack, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMZA01268T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο ..
135,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Isabel.Over, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01263T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γ..
115,00€
NEO
Brand: La Martina
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Gregorio.Bpack, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMZA01307T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απόλυτο γυ..
195,00€
NEO
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Alice.Over, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMBA01388T-BLCK σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
189,00€
-31 %
Brand: La Martina
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας La Martina, κωδ. Odelis.Bp, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Nude. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας La Martina LMZA01122T-PINK σε Nude χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυναι..
145,00€ 209,00€
Εμφάνιση 1 έως 29 από 29 (1 Σελ.)

Η εταιρία La Martina ιδρύθηκε το 1985 κατασκευάζοντας εξοπλισμό αποκλειστικά για παίκτες polo. Η εξαιρετική ποιότητα του εξοπλισμού ώθησε τους παίκτες να ζητήσουν μπλούζες και παπούτσια και για καθημερινή χρήση, έτσι η εταιρία La Martina σήμερα είναι παγκοσμίως γνωστή για την ποιότητα της σε όλα της τα προϊόντα. Στη συλλογή μας θα βρείτε παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ για τον άνδρα και τη γυναίκα.