ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Calvin Klein

NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Camera.Bag23, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μωβ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610275 VAC σε Μωβ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα τ..
72,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Quilt.Wristelet, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611333 BEH σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Κασκόλ-Φουλάρια της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Mdl.Scarf, με Modal εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610227 BEH σε Μαύρο χρώμα, είναι ότι χρειάζεστε για να κάνετε διαφορετικο ένα συνη..
61,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Seasonal.Relock, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611445 PFA σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλ..
92,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Must.Bag, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611927 YAF σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Relock.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611084 BEH σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάν..
165,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Soft.Reporter22, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511503 BEH σε Μαύρο χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απόλυτ..
92,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Ck.Must, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611441 BEH σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
165,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Rev.Lthr, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μωβ. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611251 0GO σε Μωβ χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας…δερ..
61,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Minimal.Zip, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611269 BDS σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μ..
82,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Micro.Chain, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611950 BEH σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το ..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Xbody.Mst, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Καφέ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609417 0HD σε Καφέ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
92,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Rnd.Belt, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611490 BEH σε Μαύρο χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισ..
56,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Boxy.Flap, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610829 0GX σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλ..
113,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Relock.Cross, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611084 PFA σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το ..
165,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικά Πορτοφόλια της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Minimal.Focus, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511276 BEH σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Ανδρικά Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το πορτοφόλ..
82,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Arch.Bag22, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611548 0GL σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα τ..
103,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικές Ζώνες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Classic.R, με Δέρμα εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511420 0GS σε Μαύρο χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Ανδρική Ζώνη είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας…δε..
61,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικά Καπέλα της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Metal.Cap, με Βαμβάκι εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511310 BEH σε Μαύρο χρώμα, είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με το look σας! Ένα ωραίο Ανδρικό Καπέλο μπορεί να πάει ένα κατά τα άλλα basic o..
51,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικά Καπέλα της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Gram.Cap, με Βαμβάκι εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K510061 BEH σε Μαύρο χρώμα, είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με το look σας! Ένα ωραίο Ανδρικό Καπέλο μπορεί να πάει ένα κατά τα άλλα basic ou..
36,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Rubberized.Conv, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511252 BEH σε Μαύρο χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απόλυτ..
92,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Ck.Reporter, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511190 BAX σε Μαύρο χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απόλυτο γυ..
103,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικά Καπέλα της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Tagged.Cap, με Βαμβάκι εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511797 BEH σε Μαύρο χρώμα, είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με το look σας! Ένα ωραίο Ανδρικό Καπέλο μπορεί να πάει ένα κατά τα άλλα basic ..
41,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Ρολόγια της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Minimal.Zip, με Μπεζ καντράν και ECOleather εξωτερικά και λουράκι από ECOleather.Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611269 CI2 σε Μπεζ χρώμα, είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να δώσετε στο look σας την κομψότητ..
82,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Micro.Bag, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611949 CGA σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το από..
82,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Ζώνες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Bridge.Belt, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Καφέ. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K608761 01I σε Μαύρο χρώμα, υποστηρίζει το look που εσείς επιδιώκεται κάθε φορά. Η Γυνακεία Ζώνες είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την ..
56,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Must.Reporter, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511607 BEH σε Μαύρο χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απόλυτο ..
92,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Κασκόλ-Φουλάρια της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Silk.Band, με Μετάξι εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Άσπρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611459 YAL σε Άσπρο χρώμα, είναι ότι χρειάζεστε για να κάνετε διαφορετικο ένα συν..
61,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Bag.S, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511214 BEH σε Μαύρο χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απόλυτο γυναικεί..
72,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Mini.Monogram, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610843 CI2 σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικά Καπέλα της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. New.Archive, με Βαμβάκι εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511805 BEH σε Μαύρο χρώμα, είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με το look σας! Ένα ωραίο Ανδρικό Καπέλο μπορεί να πάει ένα κατά τα άλλα basic..
41,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Dome.Pack, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611363 PFA σε Μπεζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο γυ..
144,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Micro.Pouch, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611948 BEH σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το ..
92,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Soft.Washbag, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511443 BEH σε Μαύρο χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απόλυ..
61,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικεία Πορτοφόλια της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Sculpted.Med, με ECOleather εξωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K607229 0GL σε Μαύρο χρώμα, είναι το ιδανικό για εσάς. Γυναικείο και ανδρικό Γυνακεία Πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορεί το π..
56,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Ultralight.Reporter, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511489 BEH σε Μαύρο χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απ..
82,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Pouch21.Camera, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K610681 0LI σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσ..
82,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Shoulder.Sclp, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K607831 0LI σε Άσπρο χρώμα. Γυναικεία Τσά..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Arch.Bag22, με ECOleather εξωτερικά και με ECOleather εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Ροζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611548 TFT σε Ροζ χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το ..
103,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Micro.Bag, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπεζ. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611949 BEH σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
82,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Ανδρικές Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Bar.Reporter, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K50K511588 BEH σε Μαύρο χρώμα. Ανδρικά Τσάντα το απόλυτο γ..
103,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Camera.Lg, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K609895 0GJ σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απόλυτο ..
123,90€
NEO
Brand: Calvin Klein
Γυναικείες Τσάντες της εταιρείας Calvin Klein, κωδ. Must.Bag, με ECOleather εξωτερικά και με Ύφασμα εσωτερικά. Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Άσπρο. Δείξτε τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό σας σε κάθε σας look με το σχέδιο της εταιρείας Calvin Klein K60K611927 BEH σε Μαύρο χρώμα. Γυναικεία Τσάντα το απ..
123,90€